Alătură-te echipei FD Mures


Informații personale

Experiență Profesională


Studii


Nivel Studii

Statut social
Experiență politică
Ati mai fost membru al altui partid?

Domenii de interes

DisponibilitateAcord și răspunderi privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Îmi exprim consimțământul cu privire la prelucrarea datelor mele pentru a primi informări cu privire la campanii, evenimente, acțiuni organizate sau susținute de către FD, precum și alte înștiințări sau materiale informative ale FD.

În cazul în care voi dori să îmi retrag consimțământul cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal, voi transmite o informare scrisă în acest sens, specificând și scopul/scopurile prelucrărilor pentru care doresc să opereze retragerea consimțământului.

În măsura în care, în virtutea calității de membru de partid, voi lua cunoștință de date cu caracter personal ale altor persoane fizice, mă oblig să păstrez confidențialitatea asupra acestora și să respect măsurile tehnice și organizatorice, politicile și procedurile interne, stabilite pentru protejarea și securitatea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, precum și împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală.

Declarație de adeziune și acord convocare

Prin înregistrarea acestui formular, declar că toate datele din prezentul formular sunt adevărate și complete. Înțeleg că dacă voi fi acceptat în filiala județeană/organizația locală, orice fals în declarații, omisiuni sau alte date eronate din acest formular poate conduce la respingerea sau excluderea mea din filială/organizație. În situația în care sunt admis ca membru, ader la statutul și programul Forței Dreptei. Sunt de acord să fiu convocat/ă la întrunirile organelor de conducere, arbitraj și control ale FD prin e- mail sau SMS/WhatsApp, la adresa de e-mail sau la numărul de telefon indicate în prezenta cerere de adeziune sau pe care le voi comunica ulterior Biroului Organizației Locale, Biroului Filialei Județene și Biroului Național al FD.Semnatura digitala