Sprijină acțiunile noastre!

Apreciem intenția dvs. de a susține FD Mureș și de aceea vă promitem că toate donațiile vor fi folosite pentru a aiuta la îndeplinirea scopurilor noastre comune, care în final ne vor ajuta a crea un viitor mai bun!


Toate informatiile sunt necesare in vederea donatiei catre un partid politic, pentru mai multe informatii privind legislatia actuala vizitati linkul.

Semnatura digitala

Donează ca entitate juridică

În viitorul apropiat vom activa și aceste funcționalități, pentru fluxul de donații din partea persoanelor juridice, conform legislație în vigoare!

Vom accepta și donații, altele decât cele financiare! Sprijinul este binevenit, în orice formă!

Subvențiile uriașe pe care partidele le primesc astăzi, nu ajung la partidele nou înființate!

De aceea donațiile sunt o parte vitală a îndeplinirii activității noastre politice și ne permit să ne atingem obiectivele. Prin sprijinul dumneavoastră financiar, ne puteți ajuta să consolidăm eforturile noastre în comunitate și să facem o diferență reală în viața oamenilor.

Legislația actuală, Legea nr. 334/2006, reglementează cu strictețe finanțarea partidelor politice în România. În acest sens, ne asigurăm că respectăm în totalitate prevederile legale și că donațiile primite sunt tratate în conformitate cu acestea. Procesul de donație este riguros și are în vedere identificarea donatorului, preluarea datelor corespunzătoare și respectarea limitelor de donații stabilite.

În cazul în care procesul de donație este anevoios sau doriți să sprijiniți financiar partidul într-un mod alternativ, vă oferim o altă opțiune: achiziționarea produselor din magazinul nostru virtual. Aceste produse sunt personalizate cu logo-ul și sloganul Forța Dreptei Mureș și reprezintă o modalitate excelentă de a vă arăta susținerea față de valorile și principiile noastre.

Este important să menționăm că, potrivit legislației în vigoare, donațiile peste suma de 10.000 de lei vor fi publicate în Monitorul Oficial, asigurând transparența și responsabilitatea în procesul nostru de finanțare.

Vă încurajăm să continuați acest demers de a ne susține activitatea și să vă alăturați misiunii noastre de a face o diferență semnificativă în societatea noastră. Orice sumă donată sau orice achiziție din magazinul nostru virtual contribuie la sprijinirea eforturilor noastre și la promovarea valorilor noastre comune.

Pentru informații suplimentare despre modalitățile de donație sau achiziționare a produselor noastre, vă invităm să accesați site-ul nostru oficial sau să luați legătura cu reprezentanții noștri. Aceștia vă vor oferi toate detaliile necesare și vă vor ghida în procesul de sprijinire a Forței Dreptei Mureș.

Vă mulțumim anticipat pentru sprijinul dumneavoastră și pentru încrederea acordată. Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru toți!

Pentru a putea fi în conformitate cu legislația în vigoare, dar și pentru a face procesul accesibil tuturor care doresc să ne sprijine, am împărțit totul în 3 etape, 2 online, iar una (dacă nu e plată online), fizic!

  1. Alegi suma și modalitatea de plată! Destul de simplu, doar dai click pe sumele predefinite, sau introduci manual suma pe care o dorești a o transfera către noi! Apoi treci la pasul următor!
  2. Introduci datele personale, așa cum le solicită legislația în vigoare, și încarci buletinul tău! Din păcate, acestea sunt regulile impuse de legiuitor și nu ne-am dori ca munca noastră să fie vulnerabilă intențiilor celor care așteaptă să greșim! Așadar, toate câmpurile solicitate trebuie completate! Estimativ, timpul de completare este de 2.5 minute!
  3. Apoi, după confirmarea încasării sumei donate, primești contractul de donație, așa cum este prevăzut de legislația în vigoare! Îl vei primi pe email, automat, dacă ai completat email valid, iar dacă nu, vei fi invitat la sediul uneia dintre organizațiile noastre, pentru a semna documentul. Conform legislației în vigoare, poți semna documentul și online, iar această corespondență putând fi purtată și online!

Pentru situațiile în care la modalitatea de plată ai selectat ”Depunere numerar la organizația locală/filiala județeană” te vom invita la una din locațiile noastre pentru a emite chitanță pe suma donată și pentru a putea semna contractul de donație!

Pentru orice eroare, sau neclaritate, nu ezita să ne contactezi pe email secretariat@fortadrepteimures.ro!

MULȚUMIM pentru interes și sprijin!

În naivitatea noastră, ne gândim că cei care sunt și vor fi la butoane, nu au ei intenția a da șansă partidelor noi, sau grupurilor de inițiativă locală care doresc să se autofinanțeze, să prindă putere!

De ce? Păi oare o inițiativă legislativă a FORȚA DREPTEI prin care propunem tăierea subvențiilor primite de partide, ar fi de bun augur pentru cei care se îndestulează din bugetul statutului? Din contribuțiile noastre?

Așadar, nici acest proces, de a dona și 10 lei, nu este prea facil, dar avem specialiști și noi! Oameni faini, cu carte și școală serioasă, iar ei au găsit și o soluție mai la îndemână pentru cei dintre dumneavoastră care doriți să ne sprijiniți financiar, fără a încărca buletine, fără a simula semnături online, sau fără a fi nevoit să completezi formularele impuse de legislația în vigoare.

Avem imaginație, așadar te rugăm vizitează shopul nostru și caută secțiunea ”o vorbă bună, pentru AEP!”